MagyarDeutschEnglish
A Tisza
Szálláshely
Úszóház
Horgászat
Természetfotózás
Szabadidő
Árak, kapcsolat
Galéria

Horgász szállás - Tisza

Ha nyaralást tervez horgászattal, az ideális horgászati lehetőség a Tiszán a Dorogma Panzió, mely Tiszadorogmán található. A szálláshely horgászattal egybekötött élménydús üdülést kínál  a Tisza partján, a Tisza-tó közelében.

nagyít nagyít

A horgász szálláshely nagyon alkalmas a Tiszai horgászat összes lehetőségének kipróbálására, hiszen saját motorcsónakokat és helyi vezetőt tudunk biztosítani, és a Tiszán a panziótól 500 m - 3 km körzetben több tucat kiváló horgászhely áll rendelkezésre.

A Dorogma Panzió olyan horgász szállás a Tisza partján, ahol mindent megteszünk vendégeink kényelméért (például meleg ebédet, vacsorát, szendvicseket készítünk, gyerekeknek homokozót és gyerekmedencét kínálunk, nem horgászóknak bicikliket tudunk biztosítani stb). Pontyra rendszeres bojlis etetéseink vannak, ezzel kiváló esélyt adunk tiszai nyurgapontyok fogására, melyek átlagsúlya 5-10 kg közötti!

nagyít

A Tiszai horgászat lehetőségei közül a legfontosabbak a harcsa, csuka, ponty és süllő horgászata, amelyekre a kifejezetten alkalmas helyeket vendégeinknek ingyenes csónakos körbevezetés során megmutatjuk.

nagyítnagyít

Pontyra rendszeres bojlis etetéseink vannak, ezzel kiváló esélyt adunk tiszai nyurgapontyok fogására, melyek átlagsúlya 5-10 kg közötti!

nagyít

Horgász szállás - Tisza
Nyaralás, horgászat a Tiszán
Horgászati lehetőség a Tiszán
Tiszai horgászat, szálláshely


 

2008 © Dorogma Panzió. All Rights Reserved!